Skip to main content

2015 HOUTEN, GOES, TEXEL, MONTFOORT EN ….???

grotekerkplein gips incident 1 incidentencity.nl .jpgIncidenten blijven altijd onvoorspelbare gebeurtenissen of het nu groot is of klein. Er is paniek en de komst van hulpdiensten is meer dan gewenst. Of het nu een hijskraan betreft die op een woning viel in IJsselstein of een studente uit Rotterdam die op het Grotekerkplein bij wijze van een afstudeerproject zich liet  ingieten in gips. Zij kreeg spijt toen alleen een rietje haar nog verbond met de buitenwereld. En bij beide incidenten bood de brandweer hulp. En zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen. Elke Nederlander vind het vanzelfsprekend dat de brandweer binnen enkele minuten ter plaatse is en de klus, hoe groot of ingewikkeld, klaart. Om daaraan ook te kunnen blijven voldoen oefen duizenden vrijwillige-  en beroepsbrandweermannen en -vrouwen wekelijks om hun kennis- en vaardigheden op pijl te houden. Het is niet voor niets dat het vertrouwen in het brandweeroptreden groot is. De incidenten van 2015 zullen niet anders zijn dan andere jaren. Er zullen spraakmakende zijn maar helaas ook weer veel tragische.  IncidentenCity.nl zal ter lering ook weer de meest actuele- en herkenbare brandweerincidenten in LEGO uitbeelden. Een unieke educatieve-, en attractieve vorm van brandweer voorlichting voor elke event en elke leeftijd. Daar de actualiteit op de voet te volgen zal de grootste mini rampenstad van Nederland nooit hetzelfde zijn en heeft het elke keer weer een ongekende hoge actualiteits- en herkenningswaarde. Leidend daarbij is vooral het Jeugdjournaal en het NOS journaal. In de afgelopen elf jaar tijd heeft de City al heel wat locaties aangedaan. Van open dag van de brandweer tot het grootste LEGO evenement van Nederland LEGOWORLD. Met trots kunnen wij zeggen dat de waardering altijd 100% is. Voor de architecten alle reden om creativiteit, originaliteit en de actualiteit in te blijven brengen.

Edutainment, dat is leren, zonder je te vervelen. Daar gaat het vooral om bij IncidentenCity.nl en dat zal vooral zo blijven. Een zeer laagdrempelig educatief concept waarbij de prijsvraag "zoek de 23 incidenten" centraal staat. Het zet de deelnemers actief aan het werk in zowel beweging als gedachte. De grondgedachte erbij is; wat doet de brandweer nu zoal?

Wil jij IncidentenCity.nl ook als publiekstrekker op jouw event?  Neem dan snel contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de Agenda staan de data waarop wij reeds geboekt staan en dus niet meer beschikbaar. Er is namelijk maar één IncidentenCity.nl beschikbaar. Laat je dus niet teleurstellen en boek tijdig.