Skip to main content

GOES

Een display tijdens de clubdagen van Lego vereniging www.deBouwsteen.com in Goes, Zeeland. Een tweedaagse clubbijeenkomsten waar de bezoekers weer volop de kans kregen om de display´s van alle kanten te bekijken.

WILHELMINA KINDERZIEKENHUIS

Een display tijdens de brandpreventie week in het Wilhelmina KinderZiekenhuis (Universitair Medisch Centrum Utrecht. Veel zieke kinderen in bedden en rolstoelen die zich konden vergapen aan het groots opgezette LEGOincidenten bouwspektakel. Kinderen kregen de gelegenheid om het aantal LEGOblokjes te raden in een glazen vaas. De prijswinnaars kregen allemaal een brandweer LEGO set in oplopende grootte.

HOUTEN

Open-doe-dag van de brandweer Houten. Na het succes van 2006, een vernieuwde city bij de open dag. Twee dagen na de grote allesvernietigende brand in de TU in Delft stond het incident al compleet nagebouwd met rook en vuurverschijnsel in het Brandweerhuis van Houten. 
LEGOincidentencity blijkt een perfect media middel om jeugd (en ouderen) kennis te laten maken met het fenomeen brandweer. Prachtige LEGO brandweer banners completeerde het brandweerplaatje.  Ook in Houten kregen kinderen de gelegenheid om het aantal LEGOblokjes te raden in een glazen vaas. De prijswinnaars kregen allemaal een brandweer LEGO set in oplopende grootte.
De media maakte melding van de prijsuitreiking. (zie media 2008)

ZWOLLE LEGOWORLD

Tijdens LEGOworld verwoeste een felle brand jarenlange arbeid in de zeilmakerij van de Bataviawerf in Almere. LEGOincidentencity maakte de bezoekers de dag erna al deelgenoot van dit menselijk drama. Naast de zeer realistische TU brand in Delft was ook de omgevallen hijskraan een nieuw incident in de City.